Новогодишен концерт на ФА „Бели Мугри“

В петок на 20 декември со почеток од 18:30 часот во НУЦК „ Бели Мугри“ ќе се одржи традиционален целовечерен фолклорен концерт на Фолклорниот ансамбал „Бели Мугри“ при НУЦК „ Бели Мугри“ Кочани. На настанот ќе учествуваат ансамбли и културно-уметнички друштва од целата држава.

Влезницата за концертот чини 50 денари.

Сподели: