Ново од кујната на пицерија „Филитеа“

Пицерија „Филитеа“  ја зголеми понудата на храна со нови специјалитети за гостите.

Крилца во BBQ сос, Texas ribs, пилешко рижото, стек во бешамел сос, топло ладно и уште многу други деликатеси на менито во пицерија „Филитеа“.

Крилца во BBQ сос 360 денари/кг
Texas ribs
Топло ладно
Стек во бешамел сос
Пилешко рижото
Промотивно до 1-ви март 2020
Лашко 0.33 – 50 денари
Скопско и Скопско Смут 0.5 – 60 денари
Сподели: