Нов под за училниците во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани

Во шеснаесет училници во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани, на вкупна површина од 895 м² ќе биде поставен нов самоливен епоксиден под. Со … Продолжи со читање Нов под за училниците во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани