Нов под и 370 столчиња за учениците во ОУ,,Св.Кирил и Методиј“-Кочани

Би сакале да ве информираме дека во текот на изминатиот период во ОУ,,Св.Кирил и Методиј“-Кочани се реализираа повеќе активности за подобрување на квалитетот на наставно-образовниот … Continue reading Нов под и 370 столчиња за учениците во ОУ,,Св.Кирил и Методиј“-Кочани