НУЦК „Бели Мугри“ – Програма на настани за месец мај 2023

Национална установа – Центар за култура “Бели мугри”- Кочани со огромно задоволство Ви ги најавува настаните закажани за месец Мај 2023 година.

03.05.2023 година- 12.30 часот- Иложба Карикатури- “Жената- глава на семејството”, во склоп на манифестацијата IN VINICA VERITAS 2022

04.05.2023– 20.00 часот- кино проекција на ПРЕЕКСПОНИРАНО

05.05.2023 – 20.00 часот- кино проекција на ПРЕЕКСПОНИРАНО

08.05.2023 година- АКВАРЕЛИ- Изложба на учениците од Училиштето за цртање и сликање при НУЦК “Бели мугри”- Кочани

10.05.2023– 12.00 и 13.30ч.- Фестивал на песни за деца ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ- Штип

11.05.2023 година СЕМИНАР И РАБОТИЛНИЦА ЗА ТАМБУРА

12.05.2023 година- СЕМИНАР И РАБОТИЛНИЦА ЗА ТАМБУРА

12.05.2023 година- 20.00 часот- Stand up comedy night Бојан Велевски

20.05.2023 година- ОБВИНИТЕЛКА- Урнебесна хит комедија

Национална установа- Центар за култура “Бели мугри”- Кочани го задржува правото за измена и дополна на програмата за месец Мај.

НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани

Сподели: