Одбележани 100 години од раѓањето на Блаже Конески

Денеска во просториите на ЈОУБ „Искра“ – Кочани, со почеток во 12:00 часот, беше одржана манифестација по повод 100 години од раѓањето на великанот Блаже … Continue reading Одбележани 100 години од раѓањето на Блаже Конески