Одбележан 21 Февруари, Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Со активност на отворено, ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани го одбележа 21 Февруари, Меѓународниот Ден на мајчиниот јазик. На штанд покрај  кејот на Кочанска река, … Continue reading Одбележан 21 Февруари, Меѓународен ден на мајчиниот јазик