Од понеделник казна од 250 евра за граѓаните без сертификат за вакцина, а за угостителски објект од 2500 до 30.000 евра

Грaѓаните кои од понеделник ќе бидат затекнати во објект или на настан без сертификат за примена вакцина против ковид-19 ќе платат казна од 250 евра, … Continue reading Од понеделник казна од 250 евра за граѓаните без сертификат за вакцина, а за угостителски објект од 2500 до 30.000 евра