Од утре четиридневен прекин на сообраќајот на патот Кочани-Пониква

На 23, 24, 25 и 26 јули 2020 г. (четврток, петок, сабота и недела) регионалниотпат Р1309 Кочани – Пониква, ќе биде затворен за сообраќај во период од 9 – 17 ч.

Времената забрана за сообраќај е поради градежни активности во рамките на втората фаза од рехабилитација на овој патен правец.

Сподели: