ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани в петок ќе протестира со возила во Кочани

vmrostab

Почитувани граѓани на општина Кочани.

На ден 04.12 во петок во 18часот, ВМРО-ДПМНЕ КОЧАНИ организира протест со возила против политичкиот аматеризам на Зоран Заев и погубните политики на оваа власт!

Сите оние чесни МАКЕДОНЦИ кои се незадоволни од овие коцкарски политики, во петок, имаат шанса да се докажат, дека не се само фејсбук патриоти, а револтот да го покажат на дело!

Излезете сите за да не биде предоцна!!!

ОК НА ВМРО-ДПМНЕ Кочани

Сподели: