ОК на ВМРО – ДПМНЕ – Кочани: Доста со лагите кон кочанската јавност!

vmrostab

Реакција на соопштение на ОО на СДСМ

Почитувани политички противници во заминување,

И покрај тоа што директорката на ЦК ,,Бели мугри” веќе 8 – ми пат по ред е вршител на должност на споменатата институција, сепак вие имате образ да давате критики и пред очите на кочанската јавност да манипулирате.
При доделениот мандат на директорот на СОУ ,,Гошо Викентиев”, екипа на МВР не констатираше никаква повреда на законите во тој дел.

Основен суд – Кочани во врска со наводниот мобинг донесе пресуда дека такво нешто во конкретниот случај не постои и станува збор за инсинуација.
Мешањето на политика во образовниот систем е на највисоко ниво, откако започнаа вашите проекти за Родител 1 и Родител 2.

Исто така, во материјалите за учење во пониските одделенија се обидувате на секој можен начин да го избегнете нашето вековно име Македонија.

Со почит
Комисија за образование при ВМРО-ДПМНЕ Кочани

Сподели: