ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани го одржа Новогодишниот концерт

Вчера, 28.12.2021 година, со почеток во 18,00 часот онлајн се одржа Новогодишниот концерт на учениците од ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани, којшто секоја година традиционално се организира.

На Новогодишниот музички концерт учениците настапија со нивните прекрасни изведби, а нашите сограѓани имаа можност целиот пренос на концертот да го следат во живо на нивната фејсбук страница.

Честитки за учениците, наставниците и сите кои зедоа дел од учеството на концертот за нивните успешни настапи, се надеваме дека наскоро ќе имаме можност повторно да уживаме во нивните изведби со физичко присуство.

Општина Кочани

Сподели: