ООУ,,Никола Карев” – Климент Филипов државен првак по математика

Нашиот ученик Климент Филипов предводен од својот ментор Сашка Ефтимова на Државниот натпревар по математика кој се одржа на 14.05.2023 во Скопје ја освои Прва награда што представува огромен успех за нас како училиште.

ООУ „Никола Карев“ – Кочани

Сподели: