ОО на СДСМ: Сценариото на ДПМНЕ е познато – насилниците да глумат жртви

Почитувани сограѓани, Реториката на еден народен избраник кој зборува за злосторничко здружување и насилничко однесување, покажува колку тој целосно му е оддаден на режимското минато.Обраќање … Continue reading ОО на СДСМ: Сценариото на ДПМНЕ е познато – насилниците да глумат жртви