Опожарена куќа во Ромското маало

На 18.04.2020 година околу 10,30 часот во Кочани на ул. “Митко Беќарски“ избувнал пожар во куќа сопственост на М.М. (59). Oд страна на екипа на ТППЕ-Кочани пожарот е изгаснат.

Увид на лице место извршила екипа од ПС-Кочани, при што е утврдено дека најверојатно причина за настанување на пожарот е палење на оџакот од страна на сопственикот.

Сподели: