Општина Кочани обезбеди дидактички и нагледен материјал за учениците со попреченост од ОУ „Малина Попиванова“

По повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, стручни служби од Општина Кочани го посетија Основното училиште „Малина Попиванова“, каде поради здравствената криза, во отсуство … Continue reading Општина Кочани обезбеди дидактички и нагледен материјал за учениците со попреченост од ОУ „Малина Попиванова“