Општина Кочани повика на почитување на мерките за заштита од коронавирусот

Со оглед на постојаното зголемување на бројот на заразени од Ковид-19, сакаме повторно да ве повикаме на одговорно и совесно однесување за почитување на мерките за заштита од коронавирусот.

Носете заштитни маски, дезинфицирајте ги рацете, држете растојание на јавните површини и придржувајте се кон сите мерки пропишани од надлежните институции. Само така ќе може да ѝ се спротивставиме на заразата.

Бидете одговорни кон своето и кон јавното здравје! Од сите нас зависи!

Општина Кочани

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial