Оризопроизводителите го блокираа патот Кочани – Штип, бараат исплата на субвенциите

Оризопроизводителите од Кочанско денеска во селото Облешево со земјоделска механизација ја блокираа едната коловозна лента на магистралниот пат Кочани – Штип. Од Инцијативниот одбор за … Continue reading Оризопроизводителите го блокираа патот Кочани – Штип, бараат исплата на субвенциите