Оризопроизводителите од Кочанско со низа барања до надлежните – 40 денари од килограм арпа и проширување на ковид мерката за земјоделците се дел од барањата

Производителите на ориз од кочанскиот регион денеска ја блокираа едната коловозна лента на магистралниот пат Штип – Кочани кај селото Облешево, изразувајќи го незадоволството од … Continue reading Оризопроизводителите од Кочанско со низа барања до надлежните – 40 денари од килограм арпа и проширување на ковид мерката за земјоделците се дел од барањата