„Осогово“ – „Тиверија“ натпревар со хуман предзнак

ГФК „Осогово“ и ЗГ „Никола Мантов“ ги покануваат сите сограѓани и љубители на фудбалот заеднички да го прославиме освоеното прво место во 3 Лига Исток.

Во продажба ќе бидат пуштени влезници, а собраните средства се наменети за лекување на нашите сограѓани Славица Димитрова и Димче Малчев.

Билетите се во продажба во „Шишко“ во трговски центар и во кафе бар „Пролет“

ЗГ „Никола Мантов“

Сподели: