Отворена 8-та Младинска ликовна колонија „Св.Пантелејмон“ 2020

Во НУЦК „Бели мугри“ во Кочани денеска беше отворена 8-та Младинска ликовна колонија „Св. Пантелејмон“ 2020. На  годинашново издание на ликовната колонија учествуваат седум талентирани … Continue reading Отворена 8-та Младинска ликовна колонија „Св.Пантелејмон“ 2020