Отворени телефонски линии за донација за Јаков Јанакиев

Донирајте 100 денари со повик на 143-113(Телеком) или 143-476 (А1) за помош во лекувањето на двегодишниот Јаков Јанакиев од Кочани.

Јаков на само свои 2 години мораше да помине низ две тешки операции за два пати да му биде отстранет тумор, при што мораше да го изгуби и едниот бубрег. Заради специфичната моментална здраствена состојба, малиот Јаков мора итно да замине во странство за да го продолжи своето лекување.

Поради тоа се потребни повеќе финансиски средства кои без ваша помош не е можно да се соберат!

Донаторска сметка:

Стопанска Банка – 20000 148 174 0176 –

Елена Јанакиев

IBAN – MK0720000 387 639 2077
SWIFT Cod – STOBMK2X

или 100 денари со повик на на 143-113(Телеком) или 143-476 (А1).

Сподели: