Отстранет дефект на јавното осветлување на „Тодосија Паунов“

Стручните служби на „Електрика“ го отстранија дефектот на јавното осветлување на булеварот „Тодосија Паунов“, спроти Автобуската станица во Кочани.

Оштетувањето на дотраената подземна електрична инсталација е поправено и сите светилки на овој потег од градот повторно се во функција.

Општина Кочани

Сподели: