„Гласно“ репортер: Падната бандера го попречи сообраќајот на улицата „Браќа Ставреви“

„Гласно репортер“ известува дека на улицата „ Браќа Ставреви“ во Кочани е паднат столб во сопственост на телекомуникациски оператор.

За среќа нема повредени лица и не е причинета материјална штета на објекти или возила.

Се претпоставува дека столбот паднал од дотраеност. Сообраќајот е во прекин, а полицијата ги насочува возачите по споредните улици.

Сподели: