Папазов: Во Кочани ќе се формира постојан економски совет за развој на локалната економија и отворање на нови работни места

Почитувани,

сакам да ве потсетам дека изостана вистинската и неопходна помош на државно и локално ниво на најпогодените дејности од бизнис секторот.

Да ја потенцирам поддршката која дојде од бизнис опкружувањето во Кочани и да изразам задоволство од досегашниот начин на соработка.

Ви ветувам дека како градоначалник на Кочани ќе биде формиран постојан економски совет од проверени и докажани професионалци на волонтерска основа за развој на локалната економија и отворање на нови работни места. Нивото на соработка и комуникација ќе го издигнеме на отворени врати за сите предлози, идеи и решенија.

Со почит, Љупчо Папазов, кандидат за градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ

Видео изјава со клик ОВДЕ.

Сподели: