Пицерија „Филитеа“ со достава на храна за време на полициски час

Во времетраење на полицискиот час и за време на велигденските празници, пицерија „Филитеа“ ќе врши достава на храна и тоа почнувајки од денес 14.04 во период од 10:00 до 22:00 часот.

Пицерија „Филитеа“ се вклучува во кампањата „Да купуваме Македонски производи“ и со тоа овозможува попуст од 20% за секоја нарачка и гратис бесплатна достава до дома.

Пицеријата ќе работи со скратено мени, односно пици, пастрамајлии, стек во сос од кари, стек во бешамел сос, поховано и сендвичи.

За време на велигденските пости, ќе има посебно посно мени.

Телефонските броеви 078/511-111,070/921-963, 070/922-100 и 033/277-657 ви стојат на располагање за вашите нарачки.

Сподели: