Планирани прекини на електрична енергија за 03.03.20201 (среда)

За в среда (03.03.2021 година) прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:


– Фабрика „Пејпар Мил“ од 09:00 ч. до 15:00 ч.

– Општина Зрновци (с. Зрновци, с. Мородвис и с.Видовиште) од 06:00 ч. до 07:00 ч.

-с. Теранци од 06:00 ч до 07:00 ч.


Сподели: