Планиран прекин во електроснабдувањето за в понеделник

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 06.06.2022  година (понеделник) без напојување со електрична енергија ќе останат:

08:30 – 14:00 часот улиците: „Јане Сандански“ и „Александар Македонски“, како и викенд населбата од Бавчалук до Брана Гратче.

Сподели: