Планиран прекин во електроснабдувањето за 20 јули (среда)

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 20.07.2022 година (среда) без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 08:30 до 12:30 ч. корисниците на улиците „Бел Камен“, „1 – ви Мај“ и „ 11 Октомври“ во Кочани.

Извор: Струја.мк

Сподели: