Планиран прекин во електроснабдувањето за в петок (16.09.2022)

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 16.09.2022 година (петок) без напојување со електрична енергија ќе останат:

08:30 – 12:30 часот ќе имаат: улиците: „Д-р Николиќ“ (дел од улицата кај објект на Црвен крст), и „Илинденска“.

Сподели: