Планиран прекин во електроснабдувањето

ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 25.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат:

од 17:00 до 17:30 часот, потрошувачите од КОЧАНИ: викенд населба Маџирски Ниви, Склад на Макпетрол во индустриска зона Мало Стопанство (опш. Кочани).

Сподели: