Повикај 13-223 „Наше Такси“ – ново во градот!!!

Сигурен, безбеден и брз превоз на патници, достапно 24/7 во три смени „Наше Такси“ – нова такси компанија во градот која нуди комфорт и безбедност во патувањето.

Нови климатизирани возила опремени со најсовремена опрема, ГПС ситем, современ аудио систем, професионален пристап на вработените и високо ниво на здравствена сигурност при патувањето.

Повикајте на телефонските броеви 13-223 или 071/ 313-223!!!

Стартна цена за едно возење изнесува 50,00 денари, а секој нов поминат километар се доплатува по 15,00 денари. Возилата располагаат со фиксен таксиметар и можност за плакање во готово или со „Виза“ и „Мастеркарт“ картички.

По повод отворањето на „Наше Такси“  денеска бесплатно возење за корисниците на „Наше Такси“.

„Наше Такси“ – иднината на такси превозот во Кочани!

Сподели: