„Подари цртеж-цвеќе“ по повод 8-ми Март

Членовите од училиштето за цртање и сликање при НУЦК „Бели мугри“ Кочани под менторство на проф. м-р Александра Димитрова, во понеделник 09.03.2020 година пред платото на Центарот за култура со почеток од 12:00 ч. со своја изложба „ПОДАРИ ЦРТЕЖ-ЦВЕЌЕ“ ќе го одбележат и прослават празникот 8-ми Март. На самиот настан е планирано и изненадување за припадничките на понежниот пол, информираат од училиштето за цртање.

Сподели: