Подземни контејнери на седум локации во централното градско подрачје во Кочани

На седум локации во центарот на Кочани наскоро ќе бидат поставени подземни контејнери. Општина Кочани и Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ почнуваат со замена на постојното … Continue reading Подземни контејнери на седум локации во централното градско подрачје во Кочани