Полицијата затекнала мигранти од Сирија кај с. Чешиново

На 19.01.2022 во 23.30 часот полициски службеници од Полициската станица Кочани на магистралниот пат Делчево-Штип, кај бензиската пумпа во близина на с.Чешиново, затекнале пет мигранти од Сирија, кои биле предадени во Прифатно-транзитниот центар ,,Винојуг“ Гевгелија за понатамошна постапка.

Сподели: