До 10 февруари – Попусти до 40% во Бутик „Kiddo Kids

Попустот до 40% на палтиња и 20% на цел асортиман облека во Бутик „Kiddo Kids“ продолжува до 10 февруари!!!!

Во „Kiddo Kids“ облека за бебиња и тинејџери со висок квалитет и широк избор за вашите најмили.

Посетете го Бутик „Kiddo Kids“ во Трговскиот центар Блок Б.

Асортиманот производи може да го погледнете со клик ОВДЕ.

„Kiddo Kids“ – најдобар избор за Вашите најмили!!!

Сподели: