Поради градежни активности времен режим на сообраќај од Подлошки Пат до хотелот „Национал“

Изведувачот на работите на експресниот пат Штип – Кочани, Друштвото „Синохидро корпорејшн лимитед“ – Пекинг, подружница Скопје, ја известува јавноста дека во наредниот период ќе има интензивни градежни работи на потегот од Подлошки Пат до хотелот „Национал“, поради што ќе се применува времен режим во сообраќајот.

Се молат учесниците во сообраќајот да се движат внимателно, да имаат трпение и да ги почитуваат сообраќајните правила и прописи.

Општина Кочани

Сподели: