Поради дефект, можен прекин на водоснабдувањето во делови од Кочани

Поради дефект на главниот цевковод од Грдовски Орман до Фабриката за вода, можен е прекин во снабдувањето со вода од градскиот водовод во високите зони на Кочани.


Службите од КЈП „Водовод“ работат на отстранување на дефектот.

Сподели: