Поради дефект на главниот цевковод проблеми со водоснабдувањето во Кочани

Поради дефект на главниот цевковод, високите зони во Кочани имаат прекин во снабдувањето со вода од градскиот водовод.


КЈП „Водовод“ известува дека дефектот е веќе отстранет, а поради потребното време за полнење на резервоарите, корисниците ќе добијат вода по 15 ч.


КЈП „Водовод“ се извинува за прекинот во водоснабдувањето.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial