Поради коронавирусот ќе заседава Штабот за заштита и спасување во Кочани

Денеска, во салата за состаноци во Општина Кочани, седница ќе одржи Штабот за заштита и спасување формиран со решение од Советот на Општина Кочани.

Седницата беше иницирана на вчерашаната, 36. седница на Советот, со цел да се следи состојбата со коронавирусот во Кочани и потребата од преземање превентивни мерки и активности за заштита.

Општина Кочани

Сподели: