Посета на дечињата од ДГ ,,Кокичиња” – Оризари во ОУ ,,Крсте Петков Мисирков” –

Во пресрет на претстојните уписи на првачиња за учебната 2023/2024 година, нашето училиште го посетија дечињата од детската градинка ,,Кокичиња” – Оризари.

Идните првачиња имаа можност да се запознаат со наставно – образовниот процес, со претстојното училиште, просториите во кои ќе поминуваат одреден дел од денот, стручната служба и наставниците.

Преку песни и рецитали им посакавме широко добредојде.

ОУ ,,Крсте Петков Мисирков”

Сподели: