Посетителите да не се вознемируваат: Полицијата ќе вежба на Пониква

Од денес 17.01 (недела) до 19.01 (вторник) 2021 година преку ден и во вечерните часови на Пониква, од страна на полициски сили на Министерството за внатрешни работи на Р. С. Македонија ќе се спроведува оперативно-тактичка вежба, при што ќе има детонации и распрскувачки и светлосни ефекти.

Ги известуваме граѓаните за оваа активност со цел да не се предизвика паника и вознемиреност.

ОВР – Кочани

Сподели: