Последни станови за продажба во „Belvedere“

Последни станови за продажба во стамбен објект „Belvedere“ во Кочани.

Стан од 47 до 59 m2.

– Одлична мирна локација

– Висококвалитетна градба

– Ексклузивни и сертифицирани материјали

– Multi Split систем за греење и ладење

– Иновативен подземен паркинг

– Имотен лист (веднаш вселиви)

– Поволно банкарско кредитирање

Повеќе со клик ОВДЕ.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОНИ:

072-228-800 и 072-317-808

Сподели: