Предновогодишен арт базар во кафе бар „VIEW“

Во организација на Кафе бар „VIEW“ в понеделник 09.12.2019 година со почеток од 12:00 до 18:00 часот ќе се оддржи предновогодишен арт базар.

Од Кафе бар „VIEW“ ги покануваат сите граѓани на дневно дружење, креативна средба, разговор со учесниците, фотографирање, музика и кафе.

Базарот е од продажен и промотивен карактер, а на него учество ќе земат:


– 5 ДО 12
– SWEET SHABBY CHIC
– ИВАНА АТАНАСОВА
– NM ILLUSTRATIONS
– АЛЕКСАНДРА СТОЈЧЕВА
– FIRERFLY CRAFTS
– ГАБРИЕЛА ПОСТОЛОВА
– BELKIS AKSU ILLUSTRATIONS
– СИЛВАНА БОГАТИНОВА
– KVEMBROIDERY
– ЕЛИЗАБЕТА З. СТОЈАНОВА
– ART LAND
– МАРИЈА АТАНАСОВА

Сподели: