Предновогодишна хумана акција на ДПД – Кочани – Донирај пакетче „И јас сум дете“

Доброволното противпожарно друштво – Кочани и годинава се вклучи во акцијата #Ијассум дете за обезбедување на новогодишни пакетчиња за деца од социјален ризик. Станува збор … Continue reading Предновогодишна хумана акција на ДПД – Кочани – Донирај пакетче „И јас сум дете“