Предновогодишна хуманитарна акција на здружението „Еднакви за сите“ и „Гремиум М“

Во неделата (27.12.2020) во организација на Здружение “Еднакви за сите“ Кочани и Гремиум М Македонија се спроведе предновогодишна хуманитарна акција со достава новогодишни подароци на социјално загрозени семејства и деца во општина Кочани.

Со почитување на сите протоколи и мерки за заштита од КОВИД 19, давајќи поддршка на социоекономската состојба на своите сограѓани граѓанскит ќе ги спојат сопствените потенцијали, желба и општествена одговорност во оваа заедничка добротворна новогодишна акција.

Убедени сме дека само заедно и посветено можеме да дојдеме до добро и одговорно однесување во функција на нашите сограѓани кои ќе имаат најголема добивка од нашата подршка.

„Еднакви за сите“

Сподели: