Прекин во водоснабдувањето во дел од Лесна индустрија

Поради изградбата на експресниот пат Штип – Кочани, КЈП „Водовод“ работи на преместување на водоводна линија.

Од тие причини, денеска, дел од зоната Лесна индустрија има прекин во водоснабдувањето, кој ќе трае до 14 ч.

Сподели: