Прекин во електроснабдувањето в четврток (28.10.2021)

За во четврток (28.10.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 07:30 ч. до 11 ч., корисниците на ул. Стамен Манов, ул. Славчо Стојменов, ул. Партизанска, ул. Шукри Шаин – ромско маало.

Сподели: