Прекин во електроснабдувањето в среда (12.05.2021)

За в среда (12.05.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 08 ч. до 10 ч., корисниците на ул „Индустриска“ во Кочани

Сподели: