Прекин во електроснабдувањето за в среда (02.03.2022)

За утре, среда (02.03.2022 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 09:00 ч. до 14:00 ч., корисниците на ул. „Велин Стоилов“, ул. „Малина Поп Иванова“, ул. „Страшо Ербапче“ (делот на излезот од градот кон Пониква)

Од 09:00 ч. до 13:30 ч., корисниците на ул. „Вера Попова“, ул. „Никола Вапцаров“.

Сподели: